6 tips voor het aanbrengen van nagellak

Nagellak is een soort lak – gemaakt van gellac of synthetische stoffen. De aanwezigheid van chemicaliën maakt plaats voor het gemak van het aanbrengen en het sneller laten drogen. Het zorgt er ook voor dat de nagellak zich aan de nagels hecht en er glanzend uitziet.

Lees 6 tips om nagellak aan te brengen!

1. Zorg eerst dat je nagels schoon zijn

Als je deze stap overslaat, zal het vuil zich alleen vermengen met de chemie van de nagellak, wat ongewenst is. Was je handen zorgvuldig met zeep en water, dat kun je doen met een reinigingsproduct van de dichtstbijzijnde cosmeticawinkel.

2. Breng eerst de basislaag aan

Hoewel deze stap gelijk staat aan extra tijd, helpt dit zeker veel! De basislaag geeft de uiteindelijk nagellak iets om aan te plakken; het verhoogd dus de hechting van de kleur. Het verlengt ook de levensduur van je nagellak. Als je het aanbrengt, verklein je de kans dat je nagels worden gekleurd van verf.

3. Rol, schud nooit met je nagellak

De juiste manier om de gepigmenteerde nagellak te mixen is niet te schudden. In plaats daarvan, terwijl u het in een verticale positie houdt, rolt u het heen en weer. Hierdoor worden de aanwezige luchtbellen verwijderd, waardoor een zuivere, gelijkmatige kleur ontstaat bij het aanbrengen.

4. Dunne lagen van uw favoriete nagellak volstaan

Wees geduldig. Je zult geen prachtig gelakte nagels hebben door meteen een dikke hoeveelheid nagellak aan te brengen. Het leidt alleen tot een scheve toepassing. De sleutel tot een gelijkmatige en soepele spreiding is om een ​​dunne laag aan te brengen nadat de vorige droog is geworden. Een minimaal aantal lagen ook.

5. Gebruik een toplaag en nagelriemolie

Topcoats voorkomen het fragmenteren van je nagels, dat, in combinatie met nagelriemolie geeft je volledige bescherming. Nagelriemolie hydrateert namelijk ook de nagels, afgezien van het voorkomen van het polijsten.

6. Niet-aceton nagellakremover voorkomt het drogen van nagels

Tegen de tijd dat je je nagellak wilt veranderen of gewoon wilt verwijderen, raden we je aan om een ​​nagellakverwijderaar zonder aceton te gebruiken. Vooral als je nagelaandoeningen hebt zoals peeling of droge nagels of als je op zoek bent naar het versterken van je nagels.

Daar heb je het, de definitie en de aard van nagellak met 6 tips voor het aanbrengen. Door deze tips te volgen, kun je genieten van de schoonheid van tinten en design. U kunt glitters gebruiken voor extra versieringen. Nagelkunst geeft ook een ander soort charme en aantrekkingskracht. Kijk vooral bij Pink gellac voor de nieuwste gellac nagels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *