3 meest gemaakte fouten tijden een vloerenrenovatie

Elke gedeelte van je huis renoveren kan een enorme uitdaging zijn. Maar een vloer renovatie is dat zeker! Je moet met gigantisch veel dingen rekening houden. In dit artikel benoem ik de 5 meest voorkomende fouten tijdens een vloerrenovatie.

Goedkoop is duurkoop

De renovatie van het huis is prijzig, en het is goed om de kosten in sommige aspecten van de renovatie te drukken. Maar bezuinig niet op de vloer zelf, kwaliteit van vloeren verschillen enorm en dit kan veel gevolgen hebben door de jaren heen.

Het is belangrijk om je goed te verdiepen in de soort vloeren en je mag best wat extra investeren in een vloer van goede kwaliteit. Wil je een Anhydrietvloer of ga je voor een houten? Er is veel keuze dus jezelf goed verdiepen is belangrijk. Op den duur verdient je investering zich zeker terug.

Niet zuinig op vloeren installatie prijzen

Om in de trant te blijven van goedkoop is duurkoop, het installeren van je vloer is ook niet iets om op te bezuinigen. Zoek zorgvuldig naar bekwame installateurs die je vloer erin komen zetten. Er zijn op het internet veel vergelijkingssites waar je de best beoordeelde mensen kunt vinden.

Onrealistische renovatie tijdlijnen

Een van de meest voorkomende fouten is de onrealistische tijdlijn. Wij mensen plannen vaak met het ideaalbeeld van de dingen die we graag af willen hebben in een bepaalde tijd. Vaker wel dan niet plannen we teveel en te ambitieus onze planningen vol. Dit is jou hoogstwaarschijnlijk ook wel eens gebeurd. Uiteindelijk raak je achterop je planning met als gevolg veel stress. Het is dan ook uiterst belangrijk om een realistische planning te maken en anders te laten maken. Laat iemand die er verstand van heeft met je meekijken en meedenken over de tijdspan van je project.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *