4 manieren om een ​​stijlvol klein thuiskantoor te maken

Inspiratie voor een kantoorinrichting in huis

Misschien ben je in de veronderstelling dat je thuis niet de ruimte hebt voor een kantoor. Wij zijn hier om te helpen met jouw projectinrichting in huis. Met een beetje creativiteit en misschien wat zweet zijn er voldoende manieren om meer ruimte te creëren. Dus of je nu een klein bureau of andere kantoormeubelen in een volle werkruimte probeert te stouwen, deze ideeën helpen u op weg. Binnen no time heb je een verrassend stijlvol, klein thuiskantoor opgezet.

01 Verander je Woonkamerindeling

Door het meubelarrangement in een kleine woonkamer te veranderen, onstaat de ruimte die nodig is voor een thuiskantoor. Om de klus te klaren, kun je de bank tegen de langste muur plaatsen. Een bureau kun je het beste direct voor een raam plaatsen. Door dit te doen open je een vierkante vlak in het midden van de ruimte, waardoor de kamer open en luchtig aanvoelt in plaats van krap en druk.

02 Zit of Sta Werkstation

Een hele dag zitten op je achterste is niet geweldig voor je gezondheid. Daarom juichen we een DIY-hoekwerkstation toe. Met gebruik van goedkoop hout- en steunrekken/beugels kun je een muurgemonteerde tafel maken. Wanneer je dit op stahoogte maakt scheelt het veel ruimte. Eventueel kun je een barkruk erbij plaatsen wanneer het toch tijd word om even te zitten.

03 Thuiskantoor Achter een Gordijn

Dankzij een gordijn kun je een hoekje van je huis afbakenen voor een kantoorruimte. Een “muur” van de stof scheidt de breedte van de ruimte. Zo kun je in alle rust werken aan je projecten.

04 kleine ruimte inrichtingen

Pak het minimalistisch aan. Wanneer je te veel kantoormeubelen in een kleine kamer plaatst oogt het erg rommelig en krap. Bij het inrichten van een plek voor een thuiskantoor in een kleine ruimte kun je het beste gebruik maken van langwerpige meubels. Dit zorgt voor minder visuele belasting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *