Dagje uit met je gezin? Deze vijf dingen kun je gaan doen!

Ben je al klaar voor het weekend? Wij kunnen er in ieder geval niet op wachten! Het weekend is natuurlijk de perfecte tijd om even wat quality time te hebben met het gezin. Maar wat kun je nou allemaal gaan doen in het weekend? Om je wat inspiratie te geven hebben we enkele mogelijkheden voor je op een rijtje gezet, zodat je je niet verveeld dit weekend!

De film

Een klassieker is natuurlijk om een leuke film te gaan bekijken! Het maakt dan gelukkig ook niet uit wat voor weer het is, maar het liefst doe je het natuurlijk niet tijdens een stralende zon. Als je het helemaal leuk wilt maken voor je kinderen kun je naar een 3D of 4D film gaan. Tegenwoordig bestaan er zelf virtual reality bioscopen, waarbij je echt het gevoel krijgt dat je in de film zit.

Boerderij

Alles je je kinderen meer kennis wilt laten maken met moeder natuur is het natuurlijk heel leuk om ze mee te nemen naar een boerderij. Hier kunnen ze vaak heerlijk ravotten en vies worden. Het is ook heel leuk om ze kennis te laten maken met allerlei soorten dieren op de boerderij. Op veel boerderijen mogen kinderen zelf de dieren voeren wat hilarische situaties kan opleveren. Daarnaast is het erg leuk om naar plekken als een ponykamp te gaan met je kinderen. Hier kunnen zij op een verantwoorde manier kennismaken met paardrijden en krijgen ze echt een connectie met de pony. Zelf ben ik laatst met m’n dochtertje naar ponykamp de burght gegaan, zeker een aanrader!

Museum

Net zoals de bioscoop kun je vaak ook altijd naar een museum gaan. Sommige musea bevinden zich wel deels in de openlucht, dus houdt hier wel rekening mee. Het leuke van musea is natuurlijk dat je je kinderen echt iets kunt bijbrengen en dat ze hun wereldbeeld kunnen verbreden.

Pretpark

Tot slot is een pretpark natuurlijk een geweldig uitje! Elk kind wordt natuurlijk wild bij de gedachte van een pretpark. Er zijn verschillende opties, zoals een pretpark met allerlei attracties en achtbanen. Daarnaast heb je plekken zoals een zwemparadijs of een zoals hierboven ook al vermeld een ponykamp!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *