Dagje uit met moeders, waar moet je heen?

dagje uit

Jij en je moeder hebben allebei een dagje vrij en willen er samen even op uit. Dan kan het nog wel eens lastig zijn wat de activiteit wordt. Dit artikel geeft je 3 tips voor een gezellig ouderwets dagje uit met je moeder.

1. Spa

Een relaxdag bij de spa, wie houdt er niet van? Een spa sessie met je moeder is de ultieme manier om weer helemaal tot rust te komen van jullie drukke leven. Tegelijkertijd kun je lekker bijkletsen. Boek samen een heerlijke massage om die gespannen spieren weer eens los te krijgen. Na deze zen dag zullen jullie je weer helemaal als herboren voelen.

2. Shopdagje

Een ouderwets dagje winkelen is natuurlijk nooit verkeerd. De beste steden waar je kunt winkelen zijn Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Den Haag heeft bijvoorbeeld veel winkelcentra’s waar je de ultieme shopexperience zult beleven met je moeder. Ga eens naar De Passage of de Westfield Mall of the Netherlands om jullie zelf eens lekker te verwennen met een nieuwe garderobe. Tussendoor kunnen jullie even pauze nemen bij de vele restaurants die zich bevinden in deze winkelcentra’s.

3. Workshop

Een derde optie om met je moeder te ondernemen is een workshop. Kies een onderwerp wat jullie allebei leuk vinden en meer van willen leren. Dit kan echt van alles zijn. Misschien een meditatie workshop? Of wordt het een knutselmiddag? Samen een workshop doen is een superleuke en leerzame ervaring om samen te doen met je moeder en het is zeker goed voor jullie bonding. 


Voor een ouderwets dagje uit met je moeder kun je verschillende dingen doen. Zo kunnen jullie heerlijk tot rust komen in de spa, kunnen jullie lekker gaan shoppen in een winkelcentrum zoals depassage.nl of kunnen jullie jezelf uitdagen met een workshop. Welke je ook kiest, het zal hoe dan ook helemaal gezellig worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *