Dagje uit met vriendinnen

Soms heeft u het gewoon even nodig. Een dagje uit met vriendinnen. Alle stress van werk, studie en verplichtingen vergeten en simpelweg genieten van wat de dag te bieden heeft. Maar welke activiteiten maken zo’n dag nou onvergetelijk?

Een boot huren in Amsterdam

Wat is er nou heerlijker dan op een zonnige dag dobberen op de kanalen van onze mooie hoofdstad? Door een boot te huren in Amsterdam, kunt u de mooiste plekjes bewonderen vanaf het water en vermijd u de mensenmassa op de Dam en in de Kalverstraat. U kunt zelf de vaarroute bepalen, zodat u zeker weet dat u de mooiste plekjes van Amsterdam kunt bezichtigen. Het is zelfs mogelijk om zelf de boot te besturen zonder vaarbewijs! Als u maar wel rechts blijft varen natuurlijk!

Kookworkshop volgen

Altijd al gerechten willen maken die zo uit een vijf sterren restaurant hadden kunnen komen? Waarom dan geen kookworkshop volgen met uw vriendinnen? Zo leert u hoe u de lekkerste gerechten kunt maken die u daarna vervolgens zelf lekker mag opeten. Dit scheelt ook weer dinerkosten! Door het hele land worden kookworkshops aangeboden, ook voor groepen. Zeker een waardige optie dus voor een geweldige vriendinnendag!

Wijn/Cocktail proeverijen

Samen de lekkerste wijnen of cocktails verorberen, klinkt lang niet gek. Natuurlijk kunt u gewoon ergens een terrasje pakken en een heerlijk drankje bestellen, maar hoe groot is de kans dat u het wijntje bestelt die u altijd bestelt? Waarom niet uw kennis van wijnen of cocktails verbreden door samen met uw vriendinnen naar een proeverij te gaan? Door het hele land zijn er bedrijven die wijnproeverijen, cocktailworkshops en meer aanbieden. Een geweldige manier om de lekkerste drankjes te verkennen zodat u de volgende keer op dat terras, precies weet wat u lekker vindt!

Danslessen nemen

Wilt u graag een actief uitje met uw vriendinnen? Dan is een dansles volgen een ontzettend leuk idee! Lekker swingen met uw vriendinnen en alle stress van het dagelijkse leven eruit zweten! Er zijn talloze dansscholen die danslessen aanbieden aan groepen. Van R&B tot Pop tot paaldansen, bijna alles is mogelijk. Dus willen u en uw vriendinnen wat dansmoves onder de knie krijgen voor jullie volgende feestje? Dan is dit zeker een leuke optie!

Een ballonvaart

Houden u en uw vriendinnen wel van wat adrenaline? Waarom dan niet tegelijkertijd genieten van een mooi uitzicht? Een ballonvlucht is een geweldige manier om bij te kletsen met uw vriendinnen terwijl u het landschap van ons mooie landje vanaf grote hoogte kunt bekijken. Heerlijk knus in een luchtballon met wat bubbels rondvliegen terwijl u alle stress op de aardbodem achterlaat. Dat klinkt niet verkeerd! Dus wilt u een, letterlijk, zwevende vriendinnendag plannen? Dan is een ballonvaart een hele goede optie.

Met deze vijf opties heeft u hopelijk genoeg inspiratie om het perfecte vriendinnenuitje te plannen! Van bootverhuur in Amsterdam tot een ballonvaart over Nederland, uw vriendinnendag wordt in ieder geval eentje om nooit te vergeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *