De laatste trends op het gebied van meubels

houten meubel - suuscreatief

Sinds dat corona in ons land is, merken we dat steeds meer jong-volwassen op zoek gaan naar een huis of dat mensen massaal aan de klus zijn gegaan. Want ja, er is helemaal niets meer te doen dankzij de lockdown en iedereen zit maar thuis niets te doen. Dan maar even die ene klus die je al een tijdje uitstelt, of je vakantiegeld gebruiken voor nieuwe eikenhout meubels. We hebben een enquête gevoerd en daaruit bleek dat jullie veel nieuwe meubels in huis hebben gehaald. Daar merkten we dat iedereen wel een aantal dingen gemeen hadden aan de hand van de enquêtes en onderzoeken. In deze blog lees je daar meer over.

Ovale tafels zijn dé trend van 2020

Veel van de respondenten heeft een nieuwe tafel aangeschaft. Dat is ook niet zo gek, want sommige hebben nieuwe bureau nodig voor het thuiswerken of de ander was al zo beschadigd dat het handig was om een nieuwe te bestellen. Maar wat vooral opviel was dat veel mensen voor een ovale tafel waren gegaan in plaats van een traditionele vierkante. De meeste respondenten hadden daarop geantwoordt dat ze het een mooiere vorm vonden voor in hun eetkamer er daarbij dat er veel meer mensen aan de eettafel paste.

Donker houten meubels zijn populair onder jong-volwassen

Wij hebben ook speciaal een onderzoek gedaan naar alleen jong-volwassen en wat zij voor hun nieuwe huis kopen. In de enquêtes en onderzoeken kwam uit dat de meeste jong-volwassen donker houten meubels aanschaffen die passen bij een industriële uitstraling. Meestal zijn zulke meubels erg duur, maar daar antwoordde de jong-volwassen erg nuchter op. Vooral dat als ze een huis geheel opnieuw mogen inrichten, dat ze wel meteen alles goed willen doen en niet half afgewerkt. Dat snappen wij natuurlijk ook, want in een keer klaar is altijd een fijn gevoel.

Wij hopen natuurlijk dat de jongvolwassen en starters tussen ons het niet al te moeilijk gaan krijgen in de huizenmarkt en dat ze binnenkort een eigen plek hebben die ze helemaal kunnen inrichten hoe zij dat willen. Succes en klussen maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *