Dit zijn drie redenen waarom jij vandaag nog disposable washandjes wil gebruiken

Disposable washandjes, het product dat in de zorg veel gebruikt wordt om bepaalde ouderen of kinderen mee te wassen zonder enkele moeite. Na een keer gebruik, gooi je het weg en hoef je het ook niet meer naar te kijken. Ze worden ook steeds populairder bij de gewone burger voor gebruik. Maar waarom zouden we niet gewoon normale washandjes gebruiken die we thuis hebben liggen en meerdere keren kunnen gebruiken? In deze blog gaan we je overhalen om alleen maar disposable washandjes te gebruiken vanaf nu.

Altijd goede kwaliteit en minder wassen

Als je een goed merk kan vinden in de zorgbranche qua hygieneproducten, weet je zeker dat je goede kwaliteit disposable washandjes kan vinden. Er zijn natuurlijk ook goedkopere varianten, maar deze zijn minder qua materiaal en kan zelfs voor bepaalde allergische reacties zorgen. Daarom is het goed om daar na te kijken. Bovendien is een disposable washand veel makkelijker te gebruiken, omdat je hem daarna meteen weggooit. Sommige denken dan juist dat het veel handiger is om een herbruikbare washand te hebben. Alle bacteriën van de vorige keer zitten er dan nog op en die krijg je dus opnieuw op je huid. Dat is niet al te fris.

Voor mensen met allergieën is het ideaal

De mensen die last hebben van een huidaandoening of iets anders qua allergieën, willen alleen maar deze washandjes gebruiken voor het wassen van hun lichaam. Herbruikbare washandjes zijn meestal van bepaald stof gemaakt waar hun niet tegen kunnen. Dat voelt voor hen dan als schuurpapier. Met disposable washandjes hebben ze een veel fijner gevoel op de huid en voelt het ook zachter aan. Daarbij zitten er geen bacteriën op die ze op hun gevoelige plekken krijgen en daarmee zijn ze veiliger.

Goedkoop

Je zal het misschien niet zo snel weten, maar deze washandjes zijn in het algemeen redelijk goedkoop te krijgen bij verschillende drogisten. Er zijn verschillende soorten merken die weer met ander materiaal werken, maar je weet altijd dat je goede kwaliteit zal hebben. Daarbij moet je wel kijken welke het beste bij je past en waar jij het prettigst bij voelt, want het is toch je huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *