Drijvende fonteinen huren voor evenementen

Geef jij binnenkort een evenement en wil je echt de show stelen? Kijk dan eens naar drijvende fonteinen, ze zijn mooi voor de foto’s en zijn heel entertainment. Er zijn veel vormen van fonteinen hieronder staan een aantal voorbeelden.

Vormen van drijvende fonteinen

Vulkaan fontein

De Vulkaan Fontein is een prachtige fontein die een heuse attractie vormt op zichzelf. De fontein zorgt voor een prachtige speelse en chique uitstraling van het evenement. Het bewegende water is boeiend en het zorgt voor een mooi plaatje.

Fan fountain

Met eenvoudige rechte stralen kun je hele mooie plaatjes maken. Het is dan ook niet voor niets dat de Fan Fountain, met 7 rechte stralen één van onze meest populaire fonteinen op dit moment is. De Fan Fountain, ook wel waaier fontein genoemd, is een grote decoratieve fontein die 10 meter hoog spuit en 20 meter breed. Een attractie opzich. De fontein is traploos in hoogte regelbaar en kan indien gewenst worden voorzien van LED verlichting waarmee iedere straal onafhankelijk wordt uitgel

Lance jet fonteinen

Met eenvoudige rechte stralen kun je hele mooie plaatjes maken. Het is dan ook niet altijd één enkele fontein, dit kan ook een groep fonteinen zijn die gezamenlijk een prachtig samenspel creëren.

De drijvende fontein zorgt voor mooie verlichting en steelt gelijk de show bij uw evenement. Dat is natuurlijk een mooie binnenkomer voor uw gasten, het is natuurlijk iets waar veel over gesproken gaat worden. Kijk eens bij Water entertaiment voor meer drijvende fonteinen en het grote aanbod.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *