Een bijzondere en onverwachte cadeau ontvangen

Hi lieve lezer! Vorige week was mijn 39ste verjaardag en ik heb dat op een bijzondere manier mogen vieren! In dit artikel schrijf ik over mijn prachtige ervaringen en wil ik hierbij nogmaals mijn hubby bedanken. Ben uiteten gegaan en heb een van de mooiste cadeautjes ontvangen. In dit artikel zal ik zo veel mogelijk met jullie delen.  Veel leesplezier!

Al een lange tijd op het oog

Wij vrouwen houden van veel en verschillende accessoires zoals sieraden, schoenen,  make up, glimmende spulletjes met volle glitters. Als we aan een belangrijke accessoire denken, dan kunnen wij dames met één ding eens zijn. Een handtas is een van de belangrijkste accessoire die je kan hebben. Je handtas maakt je unieke en prachtige outfit compleet. Ik zag onlangs op het internet een foto van de handtas van Patrizia Pepe. De avontuurlijke look en kleur sprak mij per direct aan! Mijn partner zag dat ik druk bezig was met het onderzoeken van deze tas en hij bedacht een slimme manier om mij blij te maken. Een week voor mijn verjaardag zag ik hem online iets bestellen. Op de dag van mijn verjaardag werd ik wakker en zag de prachtige tas op de kast van mijn bed liggen!

Een extra cadeutje

De handtas van Patrizia Pepe was niet het enige cadeau wat ik heb ontvangen.  De tas van Socha was het tweede cadeau wat ik heb mogen ontvangen. Deze tas combineer ik met mijn classy outfit. Als ik naar werk ga, dan gebruik ik voornamelijk deze tas. De handtas van Patrizia Pepe combineer ik met mijn classy look.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *