Een verhaaltje voor het slapengaan

Nou, nee, eerder over het slapengaan. Want waarin slaap jij nu het lekkerst? Dat is voor iedereen namelijk weer anders. Bovendien wil niet alleen je lichaam iets, je oog ook. Daarmee bedoelen we te zeggen dat je keuze ook deels esthetisch zou kunnen zijn. Wat past het beste bij jouw interieur?

Bed met ledikant

Dit is de combinatie die bij iedereen wel bekend is. Vier planken rondom die je bedbodem met springveren en dergelijke vasthouden. Soms zitten er steunen aan hoofd- en/of voeteneind bij, soms niet. Kies uit modellen van staal, hout of kunststof en natuurlijk ook voor een bed met de gewenste afmeting. Dit laatste is erg belangrijk, aangezien je gehele lichaamsgewicht perfect verdeeld moet worden.

Waterbed

Hoe grappig het ook lijkt, zo’n mee bewegend bed, weet wel waar je aan begint! Echter, het heeft zo z’n bestaansrecht, aangezien er al sinds begin negentiende eeuw in geslapen wordt. Het is natuurlijk niet voor iedereen geschikt, aangezien sommige mensen naar meer ‘vastigheid’ verlangen. Daar moet bij worden gezegd dat waterbedden in verschillende varianten beschikbaar zijn, zodat je op je wenken bediend kunt worden waar het ‘t inwilligen van jouw persoonlijke wensen en eisen betreft.

Boxspring

Als er iets is dat niet meer weg te denken valt uit het moderne slaaplandschap, dan is het de boxspring wel. Ook al is dit slechts de benaming voor het frame; wanneer je de diverse lagen erbij optelt, hebben we het over de boxspringcombinatie. Diverse merken, waaronder Schramm, bieden je met dit systeem je welverdiende slaapcomfort.

Heel veel succes met kiezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *