Fashion tips voor het hele gezin

Vind jij het belangrijk dat je gezin er deze zomer hip uit ziet? Lees dan snel verder want wij geven je de beste mode tips voor je hele gezin.

Allereerst bespreken we de belangrijkste trends voor de kids van deze zomer

Pastelkleuren voor jongens en meiden

De pastelkleuren zijn weer helemaal terug deze zomer. Niet alleen voor de meiden maar ook voor de jongens. Lichtblauw en poederroze zijn met name helemaal hip, maar ook lichtgeel en groen. Combineer alles lekker met elkaar, of met een spijkerstofje en je kind ziet er super trendy uit.

Tropische prints

Ook de tropische prints zullen we dit jaar veel zien in de zomer. T-shirts met opvallende bloemen, planten en dieren erop zijn helemaal in. Combineer een leuke blouse met bloemenprint met een goede spijkerbroek en je zit goed.

Welke trends gaan we deze zomer zien voor de mannen? Lees snel verder

Sportieve trend

De sportieve stijl is voor de mannen helemaal in deze zomer. Denk hierbij aan trainingsbroeken en pakken van sportieve merken zoals Nike en Adidas. Ook stoere T-shirts met sportieve merken erop zie je steeds meer. Het shirt van je favoriete voetbalteam is ook helemaal cool. Draag deze op een stoere spijkerbroek en sneakers voor een modern effect. Mannen zijn vaak erg blij met deze trend want zij lopen graag in comfortabele sportkleren. Bij de sportieve kleren zie je veel felle kleuren zoals felrood, blauw en geel. herenkleding online bestellen is tegenwoordig makkelijk.

Leren accessoires

Voor de vrouwen zien we deze zomer veel leren accessoires. Leren accessoires zijn helemaal in deze zomer. Leren producten heb je in verschillende soorten en maten. Er zijn ook veel merken die leren producten aanbieden. Let er wel op dat er een groot kwaliteitsverschil kan bestaan tussen deze merken. Wij raden dan ook aan om voor een gerenommeerd merk te kiezen zoals Suitable

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *