Hangmat thuis en buitenshuis

Stel je gaat binnenkort op reis en houdt van luieren. Het ideale is dan om in een hangmat, tussen de palmbomen, met een tropisch drankje in je hand. De zon die tussen de palmbomen op je gezicht valt. Het klinkt als een droom, maar deze droom kan zomaar werkelijkheid worden. Als je op reis gaat neem dan je eigen hangmat mee. Het is makkelijk mee te nemen en het neemt vrij weinig ruimte in beslag. Het is dus een kleine investering die zorgt voor groot genot.

Je hebt namelijk verschillende soorten hangmatten. Je hebt ook hangmatten die speciaal bedoeld zijn om op reis te gaan. Daarentegen kan je het natuurlijk ook gewoon gebruiken hier in Nederland. De reishangmatten verschillen namelijk qua stof. Het is vaak van parachutestof of sterke weerbare stof gemaakt. Je kan het ook vrij makkelijk meenemen in je rugzak, omdat het gewicht relatief laag is.

Je bindt de hangmat simpelweg aan twee bomen of twee palen en je kan direct erin gaan liggen met een boek of een heerlijk koud drankje. Zorg er wel voor dat de twee steunpilaren stevig staan, anders zul je vallen en dat is wat minder plezant. Een extra tip die ik kan meegeven als je eenmaal stevig hangt. Schommel een beetje heen en weer, dit voelt erg ontspannen. Dan voel je ook een klein windje over je heen als het warm is.

Als je eenmaal de fijnheid hebt geproefd van de hangmatten op reis, dan wil je wellicht ook een hangstoel aanschaffen voor thuis. Vaak hebben wij hier in Nederland geen twee bomen of twee palen die een hangmat kunnen laten hangen. Daarom biedt Maranon ook geweldige hangstoelen aan. Een hangstoel kan je namelijk makkelijk kwijt in je tuin of op het balkon. Zo kun je lekker in een vertrouwde omgeving lekker luieren. Let er wel op dat als je hier in Nederland een hangmat of hangstoel neemt, je de juiste materiaal kiest. Succes met het uitzoeken van je ideale hangplek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *