Hoe kies ik de juiste box uit?

Een baby krijgen is een van de mooiste dingen in het leven. Echter kost het wel veel tijd, moeite en geld. Wanneer je in verwachting bent moet je al veel dingen aanschraffen. Zo heb je waarschijnlijk al een lijstje gemaakt met dingen die je absoluut niet kan vergeten te kopen. Veel ouders vinden het fijn om een box te kopen waar hun baby in kan zitten. Maar hoe kies je de juiste box?

Woonkamer

Doordat ouders het liefst hebben dat hun kleintje dicht bij hun is, plaatsen veel mensen de box in hun woonkamer. Het is echter niet voor iedereen mogelijk om zo’n groot iets in de woonkamer te proppen. Toch is het voor de meesten wel mogelijk om de woonkamer een klein beetje te verbouwen zodat de box er ook past. Let wel op waar je de box plaatst, want de baby moet niet opeens aan een gordijn of touwtje kunnen trekken.

Voordelen

Het grootste voordeel lijkt misschien dat de baby altijd dicht bij je is, maar een box is veel meer. Het is de veilige plek van de baby en een soort eigen plekje. Kinderen kunnen er heerlijk in slapen, maar het is ook de plek waar ze leren spelen en bewegen. 

Kleed

Een box is heel hard. Het is dan ook handig om een kleed te kopen voor in de box. Een boxkleed kopen is niet het lastigste karwei, maar je moet wel wat dingen weten. Zo is de stof van het kleed erg belangrijk, want wil je een zachte ondergrond of een rubberen mat? Hiernaast zijn de maten erg belangrijk, want een baby moet niet onder het kleed kunnen komen. Neem een kijkje op www.koeka.com om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *