Hoe werk je lelijke radiatoren snel en makkelijk weg?

Niet iedereen heeft lelijke radiatoren. Misschien heb je wel vloerverwarming of een mooie design radiator. Maar veel mensen kopen een radiator die ze uiteindelijk erg lelijk vinden. Maar hoe kom je nou van die lelijke radiator af die erg in het zicht hangt, net op de verkeerde plek zit, of gewoon echt heel lelijk is? Radiatoren Discounter geeft graag tips om de radiator weg te werken.

Weg met die lelijke radiator

Maar de radiator kan een doorn in het oog zijn. Zeg nou zelf, er is weinig aantrekkelijks aan een standaard radiator! Die lelijke radiator, en buizen die we het liefst weg willen werken of op willen leuken. We hebben een paar manieren op een rijtje gezet voor jou. 

Een multifunctionele radiator

Radiator kast

De meest gebruikte manier om een laagstaande radiator weg te werken is door er een radiator kast omheen te bouwen. Deze kun je zelfs standaard kopen bij de bouwmarkten. Niet heel bijzonder maar wel erg handig, goedkoop en snel gedaan. 

Vensterbank

Om de warmte optimaal te benutten kun je de radiator ook ombouwen met een vensterbank zodat je bovenop de radiator kunt zitten. Zo verberg je de radiator en heb je extra zitplek.

Magnetisch

Omdat je radiator gemaakt is van ijzer kun je het ook gebruiken als memo bord met magneten.

Boekenkast

Als je zo’n mooi antieke model hebt kun je er makkelijk een boekenkast van maken door er boeken tussen te steken. 

Een stijlvolle radiator

Bekleding voor de radiator

Met een bezoekje aan de bouwmarkt kun je dit klusje makkelijk klaren. Je hebt alleen radiatorbekleding nodig, vaak te vinden in verschillende kleuren, zoals ‘mat metaal’.

Ook online kun je radiatorbekleding bestellen. Het is handig om vooraf je radiator op te meten zodat je precies weet hoeveel je nodig hebt

Knallen met kleur

Ben je ten einde raad en werken bovenstaande tips niet voor jou? Dan kun je altijd nog een leuk kleurtje geven aan de radiator.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *