Interieur trends

Dit voorjaar zijn er weer verschillende nieuwe trends, waar we heel blij van worden in interieur land. Want die blijven maar vernieuwen. Het is tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak en een aantal interieur aanpassingen kunnen daar niet aan ontbreken. Tijd om de boel weer te veranderen en te vernieuwen. In dit artikel een aantal interieur trends van die seizoen toegelicht. Enjoy.

De eerste hype heeft met een belangrijk onderdeel in jouw woonkamer te maken, namelijk de eetstoelen. Ze zijn tegenwoordig verkrijgbaar in vele, unieke vormen en kleuren. Door nieuwe, hippe eetstoelen aan te schaffen, hoef je geen wereld ingreep te doen op jouw interieur, maar voelt het toch als een nieuwe woonkamer. Fijn toch?!  Leren eetkamerstoelen zijn erg populair op het moment.  

Wanneer je dan toch wel je hele interieur wilt gaan aanpakken, kan je je net zo goed aansluiten bij de tweede trend, ‘de landelijke stijl’.  Hierdoor krijgt je huis een gezellige, maar vooral warme touch.  Je zou ervoor kunnen kiezen om voor  landelijke eetkamerstoelen te gaan. Als we het dan toch over eetstoelen hebben. Maar natuurlijk kan je het landelijke ook op veel andere manieren terug kunnen laten komen. Denk aan een salontafel, een klok etc.    

Tot slot is color blocking helemaal van deze tijd.  Dit zal aan het begin wel even wennen zijn. Maar door bijvoorbeeld te felle kleuren te combineren, krijg je een erg speelse en trendy look in jouw huis. Er is wel lef voor nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *