Je kinderen belonen na een toernooi op een creatieve manier

Het is weer lekker weer en voor de ouders die kinderen hebben op teamsporten weten wat dit betekend; verschillende sport toernooien komen er weer aan! We weten dat de kinderen veel ervoor getraind hebben en veel moeite in hun sport hebben gestoken dus winnen is natuurlijk nooit het belangrijkste (wel super leuk natuurlijk). Het belangrijkste is dat je kind gezond en fit blijft. Toch vinden zij het leuk om een beloning te krijgen als zij klaar zijn met een toernooi, of zij nou gewonnen hebben of niet. In dit artikel ga ik vertellen hoe jij je kind op een creatieve manier kan belonen.

Maak je eigen medaille

Wat is nou leuker dan samen met alle andere ouders medailles of een trofee te laten maken. Dit soort merchandising artikelen worden veel gemaakt en er is ook heel veel mogelijk. Zo kan je zelf uitkiezen welke soort beker jij leuk vindt en ook kan je vaak je eigen tekst erop laten bedrukken. Hoe leuk is dat?! Ook zou je een vaantje kunnen laten maken. Vanen zijn altijd leuk omdat je kind dit in zijn kamer kan ophangen en zo altijd herinnerd kan worden aan de leuke herinnering.

Een uitje voor het hele team

Waar je je kind ook super blij mee maakt om ze nog een dagje te trakteren op een leuk uitje. Je zou bijvoorbeeld aan een bezoek aan een pretpark kunnen denken of naar de dierentuin. Zolang zij maar met het hele team zijn, zullen zij gelukkig zijn.

Het aller belangrijkste is dat alle ouders achter hun kinderen staan zodat zij nooit het gevoel zullen hebben dat zij ‘gefaald’ hebben. Het is cliché maar: als je mee hebt gedaan ben je al een winnaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *