Je kleintje in een coole outfit!

Tegenwoordig is coole babykleding niet meer weg te denken uit de kledingkast van jonge ouders. Noppies is een merk wat zich heeft gespecialiseerd in baby- en kinderkleding. Vrolijke kleuren met toffe patronen van ijsjes en planten zijn de basis van hun zomercollectie. Daarnaast bieden zij ook zwemkleding aan, wat erg handig is met het aankomende warme weer. Naast het kleurrijke feestje wat zij aanbieden, is de kleding gemaakt van extra zachte stoffen die lekker comfortabel zitten voor je kleintje.

Trendsetter

Zorg dat jij en je kleintje er aankomend seizoen er modern en cool uitzien. Trends die van afgelopen seizoen meewaaien naar aankomend seizoen zijn de patronen- en kleurentrends. Je bent vast wel bekend met de tijger- en slangenprintjes en prachtige bloemenzeeën van patronen. Deze kan je gewoon hergebruiken tijdens het zomerseizoen, want deze patronen blijven populair. Wees niet bang om gebruik te maken van verschillende materialen, dit geeft een outfit juist een extra dimensie en is interessant om naar te kijken.

Meten is weten

Let tijdens het kopen van baby- en kinderkleding goed op de maat. Kinderen groeien immers razendsnel en voor je het weet is die leuke broek of jurk die je laatst hebt gekocht alweer te klein. Koop daarom meerdere maten, zodat je niet telkens nieuwe kleding hoeft te kopen! De kledingmaat van een baby is gemakkelijk te meten. De maat van een baby is gelijk aan het aantal centimeters van je kleintje. Maat 50 betekend dus dat je baby 50 centimeter is. Succes en veel plezier met het aanschaffen van een nieuwe garderobe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *