Mini vibrator kopen

Lees hier over mini vibrators, die zich als sextoy bewezen heeft. Velen denken dat een vibrator XL moet zijn, maar het tegendeel is waar. Juist een mini-vibrator kan sterk de clitoris stimuleren met een snel orgasme als gevolg. Maar een mini vibrator kan meer dan de clitoris stimuleren. Ook is het volstrekt onjuist dat speeltjes alleen voor de masturbatie zijn. Lees in deze tekst enkele suggesties om het seksleven beter te maken, met een mini vibrator als hulpmiddel.

Er lopen zoveel zenuwbanen

Voordat je naar de online sexshop gaat om een mini vibrator te kopen, eerst enkele tips. Een mini-vibrator kan zeer goed door mannen worden gebruikt. Net bij het eerste stuk van de anus zit de prostaatklier die met een lichte trilling goed te stimuleren is. Deze methode wordt weinig toegepast. De mini vibrator inbrengen in de anus van de vrouw stimuleert de G-spot evenals bij een vaginaal ingebrachte vibrator. Maar omdat het een mini vibrator betreft, geeft het zelden een onaangenaam gevoel, wat bij een grote vibrator in de anus wel op kan treden. Het is frappant om te ontdekken hoeveel zenuwbanen er in het kruis zijn, en hoe die met een trilling te stimuleren zijn.

Samen of alleen?

Een mini-vibrator heeft de naam voor de vrouw alleen. Het heeft zich op die manier ook bewezen als hulpmiddel bij de masturbatie. Helaas komen velen pas laat, of zelfs nooit, erachter dat een speeltje een leuke toevoeging is tijdens het seksspel. Juist een mini vibrator kun je gemakkelijk bij elkaar inbrengen, en is een verrijking voor het seksleven. Tip, bestel bij mini vibrator kopen bij de online sexshop gelijk wat glijmiddel mee. Vooral bij anaal gebruik van een dildo of vibrator is glijmiddel geen overbodige luxe.

Is dit het begin van vele sextoys in het nachtkastje?

Mini vibrator kopenVibrators en dildo’s zijn er in veel soorten en maten. Vooral met de afmetingen is er alle keuze. Niet bijzonder is dat de mini vibrator het begin is van een hele serie speeltjes. Maar mocht dit jouw eerste vibrator zijn, dan is de mini de goede keuze omdat het zo breed in te zetten is. Later kun je dan altijd nog besluiten om een kingsize-XL exemplaar te kopen of een duo vibrator, of echt een heel speciaal model dildo of vibrator. Maar als het je eerste is, ga dan genieten van de mini.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *