Persoonlijke cadeaus voor een feestje

Het is vaak best lastig om te verzinnen wat je iemand moet geven voor zijn of haar verjaardag. Je wilt niet altijd met een cadeaubon aan komen zetten of een geschenkset met douche- en badgel. Tenzij iemand hier natuurlijk specifiek om vraagt, is het leuk om iets persoonlijks te geven. Denk hierbij aan iets wat specifiek voor diegene is gemaakt. Hieronder vind je wat idee├źn!

Tijdschriftcover

Je kent vast wel de bekende covers van onder andere Linda. of &C. Hoe leuk is het als je dit voor iemand namaakt! Je kunt dit gemakkelijk online, aangezien hier verschillende templates voor zijn. Voeg een leuke kenmerkende foto van de jarige of persoon in kwestie toe met allemaal bijpassende korte teksten. De naam van het blad verander je natuurlijk ook in de naam van diegene. Zorg voor een aantal leuke quotes en maak het zo persoonlijk mogelijk. Om het helemaal af te maken, kun je het in een mooie lijst geven om op te hangen. De ontvanger zal gegarandeerd dol zijn op jouw kunstwerk!

Bedrukken

Ook kun je een bepaald product laten bedrukken met iets persoonlijks van diegene. Bijvoorbeeld met een typische quote of een leuke foto. Houd degene van naar het strand gaan? Frisbees bedrukken is dan bijvoorbeeld een optie. Als iemand een echte workaholic is, kun je mappen of een laptophoes laten bedrukken. Als je iets laat bedrukken, kun je letterlijke alle kanten opgaan. Zoek iets uit wat diegene veel gebruikt en voeg er een creatieve tekst of leuke foto aan toe!

Op bedrukken.nl vind je alle opties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *