Seamless underwear tijdens je zwangerschap

Hi beste lezer! Welkom bij een nieuwe blog. In dit artikel schrijf ik over mijn ervaring met seamless underwear tijdens mijn zwangerschap. In het artikel probeer ik zo objectief mogelijk te blijven. Ik zal het voornamelijk hebben over : de voordelen en verschillende soorten seamless underwear. Veel leesplezier!

Wat zijn de voordelen van seamless underwear?

Seamless underwear, oftewel naadloos ondergoed zit superfijn! Ik heb naadloos ondergoed van bamboeviscose gebruikt en dit variant zat lekkerder dan de andere varianten. Bamboeviscose staat bekend als

  • Zijdezacht
  • Beschermend tegen Uv-licht
  • Absorbeert 70% meer vocht dan katoen
  • is milieuvriendelijk
  • hypoallergeen
  • en nog meer

Welke producten kan ik vinden voor seamless underwear?

Vooral tijdens de zwangerschap is je lichaam wat gevoeliger tegen bepaalde stoffen en kledingstukken. Naarmate de baby groeit, bestaat de kans ook dat je borsten wat groter worden. Een normale beha kan irriteren. Ik heb gedurende mijn zwangerschap gebruik gemaakt van een naadloze beha. Gedurende de laatste zes maanden verliep mijn zwangerschap op dat gebied heel soepel.

Ik heb daarnaast gebruik gemaakt van naadloos ondergoed. Om voordeliger te zijn, had ik een multipack gekocht. Hier zitten drie van de zelfde soorten ondergoed in. Was een superfijn ervaring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *