Tips bij de aanschaf kleding voor jouw zoon

Kinderen groeien ontzettend snel, dat betekent dat je vaak nieuwe kleding nodig hebt voor jouw kleine. Kleding is nou eenmaal duur en zeker wanneer je ook nog eens een beetje merkkleding wil. Wat natuurlijk niet gek is want ook jouw kind mag er stijlvol bijlopen. In dit artikel vind je tips hoe je hier het beste mee op kan gaan.

Koop de kleding op de groei

Kleding op de goei kopen klinkt misschien stom, maar het kan je veel geld besparen. Het hoeven natuurlijk niet vier maten te zijn, maar een maat groter kan best. Wat helemaal mooi meegenomen is, is dat baggy weer helemaal in is. Zo ziet jouw zoon er ook nog eens stijlvol uit.

Ga opzoek naar de uitverkoop

De uitverkoop kan je enorm veel geld schelen. Meestal is er uitverkoop aan het eind van ieder seizoen. En tegenwoordig is er niet alleen aan het eind van het seizoen uitverkoop maar ook door het seizoen heen. Ook zijn er vaak acties tijdens pasen of blackfriday. Wat hierbij ook enorm helpt is om bijvoorbeeld een zomerjas voor jongens te kopen in de winter. Wanneer je kleding in het tegenovergestelde seizoen koopt ben je vaak nog goedkoper uit.

Marktplaats

Verkoop de kleding die jouw zoon niet meer past. Tweedehands jongenskleding is namelijk erg gewild op marktplaats. Zo hou je makkelijk geld over voor nieuwe kleding.

Ruilen

Op internet kan je ook veel websites vinden waar je gedragen kleding kunt ruilen. Vaak zit hier hele mooie merkkleding tussen. Zeker als je meerdere kinderen en een andere ouder vindt die ook meerdere kinderen heeft dan kun je wat voor elkaar betekenen. En je bent dan ook nog eens heel bewust bezig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *