Trends voor tassen in 2019

Vrouwen en tassen: het is een onafscheidelijke combinatie. Het lijkt wel alsof alle vrouwen met tassen zijn geobsedeerd. Wij vrouwen zijn voor ieder seizoen op zoek naar een nieuwe tas en van een paar tientjes tot zelfs een paar honderd euro: we geven er maar al te graag ons geld aan uit. Ben je benieuwd welke tassen er in 2019 in de mode zijn? Ik vertel je er graag meer over!

Helemaal hot: het heuptasje!

Ooit, in een ver verleden was de heuptas al erg populair en sinds enkele jaren is dit type tas weer helemaal terug! De heuptas is enorm handig als je er een dagje op uitgaat, bijvoorbeeld naar een festival. Er zijn verschillende grote en populaire merken die een heuptas in hun assortiment hebben, zoals het Italiaanse merk Patrizia Pepe.
De meeste heuptasjes beschikken over een rits waarachter je je waardevolle spulletjes kunt opbergen. Omdat de tas zich om je heupen bevindt, heb je je schouders en handen vrij en kun je vrij bewegen! Dit najaar zijn vooral chique heuptasjes erg populair!

Ronde vormen

Tassen zijn al sinds jaar en dag verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen, maar de ronde vorm is nog nooit eerder zo populair geweest als dit jaar. Meerdere populaire designers hebben hun collectie voorzien van verschillende, waaronder merken als Socha en Gianni Chiarini. Traditioneel gezien hebben de meeste tassen een rechthoekige vorm. Met een ronde tas val je dus extra op!

Wil je meer weten over de laatste tassentrends of ben je zelf op zoek naar een nieuwe tas? Neem dan eens een kijkje op de website van Maes & Hills Collection. Daar vind je de mooiste tassen uit de laatste collecties van de beste designers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *