Waarom relatiegeschenken bedrukken een slim plan is

Als jij je eigen bedrijf hebt, wil je ongetwijfeld je naamsbekendheid zo groot mogelijk maken. Dit doe je door te investeren in reclame en marketing, maar ook door het organiseren van een masterclass of workshop loop je je bedrijf in de kijker. Daarnaast is het slim om verschillende relatiegeschenken met logo te bedrukken. Welke relatiegeschenken jou de grootste naamsbekendheid geven, vertellen we je hieronder.

Wereldwijde naamsbekendheid

Om de naamsbekendheid te vergroten van je bedrijf kun je kiezen voor het bedrukken van producten die door veel mensen gezien worden. Je kunt bijvoorbeeld petten laten bedrukken, maar ook tasjes, zadelhoesjes en paraplu’s zijn een goed idee. Om je personeel te verwennen met een luxe cadeau, kies je voor het bedrukken van een koffer. Een koffer wordt meegenomen op reis en zal dus door veel mensen gezien worden.

Kleine hebbedingetjes

Met een kleiner budget kun je ook heel veel naambekendheid verkrijgen. Namelijk door kleine relatiegeschenken te laten bedrukken met jouw logo. Pennen, potloden, aanstekers, buttons, stickers en sleutelhangers worden vaak gebruikt waardoor jouw logo net zo vaak gezien wordt. Investeer in de juiste relatiegeschenken om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *