Wat kan je het beste dragen tijdens de zwangerschap?

Hi allemaal! Welkom bij deze nieuwe blog. In dit artikel zal ik jullie een en ander vertellen over de juiste & gewenste kledingstukken die je kan dragen tijdens de zwangerschap. Tijdens de zwangerschap kan het namelijk wat moeilijk zijn om geschikte en goed zittend kledingstukken te vinden. Veel leesplezier!

Kleding van bamboe

Bamboe, oftewel de bamboeviscose wordt sinds 2010 gebruikt als materiaal voor kledingstukken. De meest voorkomende varianten zijn: sokken, ondergoed, t-shirt en bh’s. Wat maakt deze bamboe nou zo speciaal?

Bamboe ondergoed

Een dames ondergoed van bamboe zit super lekker! Er is overigens een gevarieerd aanbod naar verschillende soorten ondergoed, namelijk een string, slip of boxershort. Het is maar waar jij je mee goed voelt!

Daarnaast vangt bamboe zo’n 70% meer vocht op in vergelijking tot katoen. Het belangrijkste eigenschap is, dat je vrouwelijk deel gedurende zomer koel en tijdens de winter warm zal blijven. Vooral in een periode tijdens de zwangerschap wanneer je lichamelijk extra geprikkeld bent, is het verstandig om gebruik te maken van lekker zittend ondergoed.

Dames singlets: houdt de borsten koel en veilig

Tijdens de zwangerschap is de kans groot dat je borsten zullen groeien, geen paniek! Dit is een normale reactie van je lichaam. Echter, ervaren de meeste moms to be last aan de borsten. Het advies is dan ook om zo min mogelijk een beha te dragen. Wat moet je dan doen?

Bamboekleding voelt zijdezacht aan omdat de stof zacht is. Met de singlets van bamboe zijn zowel je borsten als jij veilig.

Ben je benieuwd naar het aanbod? Bekijk dan de website van Bamboo Basics voor meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *