Wat voor lamp ophangen in de jungle kamer?

jungle lamp luipaard

Het jungle thema voor de kinderkamer of babykamer is razend populair op het moment. Het thema leent zich goed voor zowel jongens als meisjes en op heel veel manieren is dit thema te bereiken. Ook bij Dreumes enZo een online shop speciaal voor kinderen, is het jungle thema goed terug te vinden.

Wat voor basis in de jungle kinderkamer?

Met basis in de kinderkamer bedoelen we de vloer, de muren, de kozijnen, het plafond en de deur. Je kunt een jungle kamer bereiken met accessoires voor kinderen maar ook kun je dit makkelijk bereiken met een leuk foto behang of leuke kinderkamer posters. Een houten vloer geeft de perfecte basis voor de jungle kamer, dat hoeft niet perse een echte houten vloer te zijn. Laminaat is hierin wel bekend en eenvoudig te leggen door velen. Laten we ervan uitgaan dat er een laminaatvloer in de kamer ligt, combineer dan dit in ieder geval met een groene muur. Op een andere muur kun je kiezen voor een leuk behangetje geprint of voor dezelfde kleuren groen met posters erop.

Het houtwerk, deuren en kozijnen kun je heel gewaagd in een donkere antraciet kleur verven. Maar natuurlijk past wit hier ook heel goed bij. Het plafond van de jungle kinderkamer laat je gewoon lekker wit.

Welke accessoires gebruiken in de jungle kinderkamer?

Er zijn heel veel leuke accessoires te krijgen die je perfect kunt gebruiken in het jungle kinderkamer thema. Maar wie weet heb je ook al een heleboel accessoires in huis, maar ben je jezelf daar niet van bewust. Zo’n leuk slinger knuffel aapje je kun je natuurlijk heel goed in een hoge hoek hangen van de kamer. Een mooi groen of bruin vloer kleed op de vloer van de kinderkamer geeft het geheel een warme sfeer. Deze sfeer kun je ook heel goed creëren met een leuke kinderlamp met jungle thema, kijk hier voor eens in de collectie van Land of kids. Zij hebben meerdere kinderkamer lampen met jungle thema. Bijvoorbeeld de jungle lamp DAE. Deze plafond lamp voor kinderen is mooi gekleurd in verschillende groen en bruintinten, een Luipaard hangt lekker lui in de boom. Van een afstand houdt ze haar kleintje in de gaten, een olifant snuffelt aan bloemen. Deze leuke lamp kun je ook perfect gebruiken als uitgangspunt voor je kleuren en verdere accessoires. Combineer meerdere artikelen in deze kleuren in de kinderkamer, denk ook aan een tak aan de muur of nep jungleachtige planten.

Beddengoed voor de jungle kinderkamer.

Het beddengoed kun je natuurlijk ook vrolijk geprint krijgen er zijn zat winkels en online shops die beddengoed aanbieden met jungle thema. Maar een echte gekleurd groen dekbed overtrek of terracotta achtige kleur is prima te combineren hierbij. Kortom een perfect thema om makkelijk mee te combineren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *